anchor-downarrow-downarrow-rightbelbreadcrumbcartcheckclosedropdownfacebookhamburger-closehamburger.svginfoinstagramklantenservicemail-solidicon:mailmapmoneyno-stockpartnersphoneplayquestionicon:closesearchspinner-downspinner-upstarstocktimetriangle-rightuseryoutubezoom

Vorig modeljaar hebben we kennis kunnen maken met de Allez Sprint. Dit is een aluminium frame met afgeplatte buizen zoals zijn grotere broer, de Venge. Prijs kwaliteit top!
Dit jaar zijn er enkele losse frames waarbij je je fantasie de vrije loop kan laten gaan.

Deze bom heeft als basis het Allez Sprint DSW Frameset in de kleur Gloss Cameleon Purple met satijn zwart. Deze uitvoering is in beperkte oplage uitgebracht!
Met zo'n kleur val je op maar kan je het ook discreet houden.

Dit frame hebben we afgemonteerd met de beste materialen! Het schakelmateriaal is voorzien van SRAM Etap. De draadloze groepset die iedereen ondertussen wel bekend is. Deze zorgt voor snel en precies schakelgedrag. Beide derailleurs zijn voorzien van een kleine oplaadbare batterij die onderling wisselbaar is.

Vooraan zien we de voorderailleur terugkomen. Deze schakelt de ketting over de twee kettingbladen van de SLK carbonnen krank. Stijfheid en gewicht staan hier centraal.

Het schakelen van de SRAM Etap groepset is anders dan wat de meeste gewoon zijn. Hier kunnen we met de rechtse shifter schakelen naar een kleinere versnelling. Met de linkse shifter schakelen we groter. Bedienen we de beide shifters samen, zal vooraan van tandblad gewisseld worden. De shifters van SRAM liggen overigens perfect in de hand.

Op de "simpelere" onderdelen is ook niet bespaard. De stuurpen van deze Allez sprint is een S-Works stuurpen. De lichtste van het Specialized gamma.

Het belangrijkste houden we als laatste: de wielen. Hier is gekozen voor het prachtige CL64 wielset van Specialized. Licht, stijf en aerodynamisch zijn de sleutelwoorden. Wat ons betreft maken deze wielen de fiets volledig af!

Deze bom staat uiteraard te koop. Voor meer info kan je terecht in onze winkel te Herentals!

  • Nieuws
  • Specialized