anchor-downarrow-downarrow-rightbelbreadcrumbcartcheckclosedropdownfacebookhamburger-closehamburger.svginfoinstagramklantenservicemail-solidicon:mailmapmoneyno-stockpartnersphoneplayquestionicon:closesearchspinner-downspinner-upstarstocktimetriangle-rightuseryoutubezoom

We hebben hier nog een mooi KTM Myroon Prestige frame in de winkel. Dit frame hebben we alweer voorzien van een prachtige afmontage. Lees verder!

Het Oostenrijkse merk KTM is welbekend om hun zwart-oranje kleurencombinatie. Wij vinden dit alvast zeer mooie frames!

Dit frame is voorzien van kleine gaatjes zodat dit enkel kan afgemonteerd worden met een elektronische groepset. Daarom hebben we dan ook hier gekozen voor de nieuwe Shimano XT DI2 groepset.
Deze groepset bevat een dubbele crank met tandbladen 36 en 26 tanden. Met de elektronische groepen van Shimano is het mogelijk om beide derailleurs te bedienen via 1 shifter. Dit heet Synchro Shift. Wanneer de rijder achteraan naar een kleinere versnelling schakelt, zal op een gegeven moment de voorderailleur automatisch schakelen. Dit wordt gecompenseerd doordat de achterderailleur terug enkele tandjes zwaarder schakelt. Wanneer precies de voorderailleur schakelt kan je allemaal instellen via een bluetoothverbinding. 

Achteraan is er een 11-42 cassette gemonteerd. Deze cassette in combinatie met de 36-26 tanden vooraan is perfect voor de vlakke kempen maar ook om de alpen in te trekken.

Als we het stuur in detail bekijken zien we hier ook de nieuwe XT remmen. Deze zijn prijs kwaliteit een uitstekende combinatie. Ze geven je het vertrouwen waar je het nodig hebt.
De mechanische lockout is hier ook te zien. Deze zorgt ervoor dat de fox vork met kashima coating vast staat wanneer jij het wil.

De wielen in deze KTM zijn de aluminium Roval wielen. Prijs/kwaliteit zeer sterke wielen en toch nog goed qua gewicht!

Te koop voor 3999 euro!

De framemaat is 19" of Large. Je kan deze fiets altijd bezichtigen in onze winkel in Herentals. De volledige fiets komt op een gewicht van 10,54kg! 

Wil je je eigen fiets upgraden met de nieuwe Shimano XT DI2 groepset? Het kan! Je kan deze groepsets terugvinden HIER in onze webshop.

  • KTM
  • Mountainbike