anchor-downarrow-downarrow-rightbelbreadcrumbcartcheckclosedropdownfacebookhamburger-closehamburger.svginfoinstagramklantenservicemail-solidicon:mailmapmoneyno-stockpartnersphoneplayquestionicon:closesearchspinner-downspinner-upstarstocktimetriangle-rightuseryoutubezoom

S-Works Epic FSR Boxx

Alweer een pareltje te koop!

De basis voor deze raket is het Specialized S-Works Epic FSR frame. Deze kleurencombinatie kom je zeker niet elke dag tegen!

Dit frame hebben we voorzien van toponderdelen. Om te beginnen de crank. Hiervoor is gekozen voor de SRAM XX1 carbonnen crank. Een topper als het aankomt op gewicht en stijfheid! De crank in combinatie met het ronde Absolute Black tandblad maakt dit een killercombinatie!

Op deze bike hebben we een schakelgroep gemonteerd die je niet dagelijks tegenkomt. Het gaat hier om de One groepset van Box. Voor de meeste een onbekend merk. Ze hebben dit jaar een groepset op de markt gebracht die speciaal is ontwikkeld in combinatie met een enkel tandblad. De manier waarop geschakeld moet worden is anders dan Shimano of SRAM . 

Om het gewicht van deze fiets beperkt te houden, voegen we hier en daar uiteraard lichte onderdelen toe. Zo hebben we hier een lichte stuurpen van Ritchey gemonteerd.

Als kers op de taart beschikt deze fiets over een toppaar carbonnen wielen. Het gaat hier om de SRAM Rise wielen. Met hun beperkt gewicht van 1400gr en een schitterende stijfheid kom je hiermee het snelst van A naar B!

Deze fiets is te bezichtigen in onze winkel te Herentals. Kom zeker langs voor meer info en prijzen!

  • Mountainbike
  • Specialized