anchor-downarrow-downarrow-rightbelbreadcrumbcartcheckclosedropdownfacebookhamburger-closehamburger.svginfoinstagramklantenservicemail-solidicon:mailmapmoneyno-stockpartnersphoneplayquestionicon:closesearchspinner-downspinner-upstarstocktimetriangle-rightuseryoutubezoom

S-Works Epic HT Bike Ahead

Een S-Works Epic Hardtail heeft iedereen al wel eens gezien. Dit exemplaar is echter een uitzondering op de regel. Deze Epic HT straalt snelheid en aggressiviteit uit!
 

Deze S-Works Epic HT is zoals iedereen kan zien niet meer standaard uitgerust. Wat ons direct opvalt zijn de wielen. Deze raket beschikt over het paradepaardje van Bike Ahead. 
Bike Ahead is een Duitse firma die hoogwaardige carbonnen producten afleverd. 

De Biturbo RS wielen van Bike Ahead zijn een knap staaltje techniek. De wielen zijn uit 1 geheel gemaakt en beschikken over 6 spaken. Voor het complete wielset komt dit op een gewicht van 1,189kg. Voor alle duidelijkheid: dit is het gewicht van het voorwiel en achterwiel SAMEN!

Buiten de wielen is deze fiets uiteraard ook met topmateriaal afgemonteerd. 
We zien hier de nieuwe SRAM Eagle groepset terugkomen. De 12 versnellingen komen overal van pas!

De crankarmen zijn gemaakt uit carbon en zijn hol voor de optimale gewichtbesparing!

Om al dit geweld in bedwang te houden is er gekozen voor de nieuwste SRAM Level Ultimate remmen. Deze remmen zijn perfect doseerbaar en bijten echt als het nodig is!

Deze prachtige mountainbike is al verkocht! Voor meer info om je eigen mountainbike op te bouwen kan je uiteraard in onze winkel in Herentals of Zolder terecht!