anchor-downarrow-downarrow-rightbelbreadcrumbcartcheckclosedropdownfacebookhamburger-closehamburger.svginfoinstagramklantenservicemail-solidicon:mailmapmoneyno-stockpartnersphoneplayquestionicon:closesearchspinner-downspinner-upstarstocktimetriangle-rightuseryoutubezoom

S-Works Tarmac 2018

Het is weer tijd voor de raket van de maand! Deze S-Works Tarmac is het neusje van de zalm!

De nieuwe S-Works Tarmac kennen we ondertussen allemaal. Wij hebben alweer een pareltje opgebouwd die vlot onder 6,5kg gaat!
We zijn gestart met het Specialized S-Works Tarmac frame in het Gloss Light Silver/Explosive Clean. Dit laatste slaat op de verschillende kleuren die te zien zijn in de letters "S-Works". Subtiel vanop een afstand maar toch lekker in your face!

Dit maal zijn we voor de topgroepset van SRAM gegaan, de Etap. Deze groep is supermakkelijk te monteren omwille van zijn draadloze connectie tussen de shifters en de derailleurs. Monteren, verbinden en klaar is kees! De shifters liggen dan ook nog eens lekker in de hand!

De crank is voorzien van een 52/36 combinatie .

Achteraan laat de Etap derailleur de ketting vlot bewegen over de 11-25 cassette. 

Wat deze fiets het ultieme wapen maakt in de bergen en in de bochten zijn de nieuwe, lichte wielen van Roval. Het zijn de Roval CLX32 rapide wielen. 
Ontworpen en getest in de WinTunnel van Specialized. Zo zie je dat je aerodynamica kan combineren met een licht gewicht.

Alles bij elkaar maakt dit een prachtig geheel! Het ultieme wapen voor de heuvel en bochtige wegen in de kempen!
Kom hem bezichtigen in onze winkel te Herentals!

  • Race
  • Specialized