anchor-downarrow-downarrow-rightbelbreadcrumbcartcheckclosedropdownfacebookhamburger-closehamburger.svginfoinstagramklantenservicemail-solidicon:mailmapmoneyno-stockpartnersphoneplayquestionicon:closesearchspinner-downspinner-upstarstocktimetriangle-rightuseryoutubezoom

Allez Sprint

De Allez Sprint is al langer gekend in de Verenigde Staten. Het is een meer aerodynamische versie van de 'gewone' Allez en is nu naar Europa gekomen!

De Allez Sprint onderscheid zich van de 'gewone' allez door zijn ovale zadelpen. Deze zadelpen verlaagt de luchtweerstand en is gemaakt van carbon. Hierdoor het je extra comfort.

De Allez Sprint is standaard afgemonteerd met Shimano 105 onderdelen en Axis remmen. Deze Allez Sprint hebben we omgebouwd naar een Shimano Ultegra afmontage. 

Als vertanding is er vooraan gekozen voor de combinatie 50/36. Achteraan zien we een derailleur met korte kooi dus is de maximale vertanding van 11-28 toegepast.

Wat meteen opvalt aan deze fiets zijn de wielen van 9th Wave. Dit is een Nederlands merk dat zich verdiept heeft in het maken van hoog kwalitatieve carbonnen race- en mountainbikewielen. De wielen van deze Allez zijn Road SL50 Carbon wielen van 50mm hoog. De wielset weegt slechts 1445g wat het stuurgedrag ten goede komt.

  • Race
  • Specialized