anchor-downarrow-downarrow-rightbelbreadcrumbcartcheckclosedropdownfacebookhamburger-closehamburger.svginfoinstagramklantenservicemail-solidicon:mailmapmoneyno-stockpartnersphoneplayquestionicon:closesearchspinner-downspinner-upstarstocktimetriangle-rightuseryoutubezoom

Sinds kort mogen we een nieuwe telg verwelkomen in het elektrisch segment van Specialized. De Specialized Como.

De Specialized Como is een uitbreiding van het elektrische gamma van Specialized. 
Tot nu toe had Specialized wel prachtige sportieve elektrische fietsen. Echter een fiets met elektrische aandrijving én comfortabelere zithouding ontbrak. Dit probleem is met de Specialized Como volledig van de baan. Wat ons betreft een mooie aanvulling op het gamma!

Met de lage instap is deze fiets vooral gericht op het vrouwelijk publiek. De Como is beschikbaar in twee varianten, de Como 4.0 en 5.0.
 

Beide uitvoeringen zijn uitgerust met motor van 250W. Deze, nagenoeg geruisloze, motor zorgt voor genoeg koppel wanneer jij het nodig hebt. De motor geeft ondersteuning tot 25km/u.
Het verschil tussen de beide uitvoeringen zit hem in de batterij en de afmontage. De Como 4.0 komt met een batterij van 460Wh terwijl de 5.0 een batterij van 504Wh heeft. 
Het schakelmechanisme van de 4.0 is van het type Shimano Alivio (9 versnellingen). Dit van zijn grotere broer is van Shimano SLX in combinatie met XT. Dit resulteert in een totaal van 11 versnellingen.

Kom hem ontdekken in één van onze winkels!

  • Specialized