anchor-downarrow-downarrow-rightbelbreadcrumbcartcheckclosedropdownfacebookhamburger-closehamburger.svginfoinstagramklantenservicemail-solidicon:mailmapmoneyno-stockpartnersphoneplayquestionicon:closesearchspinner-downspinner-upstarstocktimetriangle-rightuseryoutubezoom

Epic HT Pro Carbon WC

De Specialized Epic Pro Carbon World Cup is bij ons als wel bekend. Je zal hem echter in deze kleur nooit tegenkomen! Het Gloss Gallardo Orange maakt deze fiets een uniek stuk! Deze fiets is te koop maar wacht niet te lang!

De kleur van deze fiets is uniek en zou je eigenlijk in het echt moeten zien. Gloss Gallardo Orange is de naam en het staat deze Epic HT super goed. Bike-inn heeft toch weer een specialleke kunnen vastkrijgen. 
Het frame is voorzien van de nieuwe boost standaard. Dit wil zeggen dat de inbouwbreedt van het wiel achteraan vergroot is van 142mm naar 148mm en vooraan van 100mm naar 110mm.

De afmontage is dezelfde dan de Epic HT Pro Carbon WC die wij kennen. Vooraan zien we de nieuwe SRAM X01 Eagle crank gemonteerd. De tandbladen van deze crank zijn zo ontwikkeld dat de kracht verdeeld wordt over de ketting zodat de ketting langer meegaat.

Achteraan zit (je kan er niet naast kijken) de nieuwe SRAM X01 Eagle 12-speed cassette met derailleur. Deze heeft een enorme bereik van versnellingen aangezien de kleinste pion 10 tanden groot is en de grootste maar liefst 50! De perfecte setup voor overal!

Om al dit geweld in toom te houden zijn er de fantastische Shimano XT remmen. Ze geven je alle vertrouwen die je nodig hebt bij de meest uitdagende afdalingen.

Het comfort wordt verzorgt door de nieuwe Rockshox SID met Brain. Deze vork is zoals eerder aangehaald aangepast aan de nieuwe boost standaard. 
De brainfunctie in de vork zorgt ervoor dat de vork automatisch lockt wanneer je op het asfalt komt. In het bos zal de Brain de schokken detecteren en zal de vork je het nodige comfort geven.

Standaard is deze fiets voorzien van de nieuwe Roval Control Carbonnen wielen van Specialized. Deze zijn aangepast aan de boost standaard. Dit wielset heeft een subtiele touch gekregen van het gallardo oranje van de fiets.

Deze fiets heeft slecht enkele keren gereden maar ziet er zoals op de foto's nog als nieuw uit. Het totaalgewicht van deze fiets komt uit op 10,14kg. De framemaat is medium.

Te koop voor 4299 euro! 

(nieuwprijs is 4999 euro)

  • Mountainbike
  • Specialized