anchor-downarrow-downarrow-rightbelbreadcrumbcartcheckclosedropdownfacebookhamburger-closehamburger.svginfoinstagramklantenservicemail-solidicon:mailmapmoneyno-stockpartnersphoneplayquestionicon:closesearchspinner-downspinner-upstarstocktimetriangle-rightuseryoutubezoom

Een Specialized Langster wordt niet elke dag geleverd. Hier gaat het over het topmodel van de pistefiets van Specialized. Daarom was deze Langster Pro wel de moeite om even van kort bij te bekijken.

​De Langster is de pistefiets uit de Specialized familie. Het frame is vervaardigd uit een lichtgewicht aluminium. De voorvork is van carbon. Dit zorgt voor uitstekende stuureigenschappen en stijfheid, speciaal gericht op de unieke eisen van het baanwielrennen. 
Een pistefiets is uiteraard uitgerust met een vaste pion. Deze Langster maakt vooraan gebruikt van een tandblad van 48 tanden. Achteraan is een kroontje van 15 tanden gemonteerd.

 

 

Remmen zijn er niet voorzien op deze Langster. Op de piste is het uiteraard toch volle gas open!
De zadel van deze Langster is een Toupé Comp. Deze zadels zorgen voor een goed zitpositie en ondersteuning van de rijder. Voor de Langster heeft deze zadel een mooi extraatje met het Langster logo.

  

De bandenkeuze is voor de hand liggend: S-Works Turbo. Dé beste band van 2016 volgens vele tests. Deze band heeft een goede grip, zelfs onder natte omstandigheden. Hij is ook de winnaar wanneer het op rolweerstand aan komt. Geen band kan hier tegenop!

  • Race
  • Specialized