anchor-downarrow-downarrow-rightbelbreadcrumbcartcheckclosedropdownfacebookhamburger-closehamburger.svginfoinstagramklantenservicemail-solidicon:mailmapmoneyno-stockpartnersphoneplayquestionicon:closesearchspinner-downspinner-upstarstocktimetriangle-rightuseryoutubezoom

De Levo is hét nieuwtje van Specialized van 2016. Deze elektrische mountainbike kan echt elk terrein aan. Ze zijn verkrijgbaar in een fully of een hardtail. In de fully is het mogelijk om te kiezen voor een 6fattie. Deze heeft dikkere 3.0 banden.
Bike-inn heeft enkele weken geleden een S-Works Levo FSR afgeleverd. 

Het topniveau van Specialized is het S-works segment. 
Hier wordt enkel gebruik gemaakt van toponderdelen. Het frame is volledig uit alumium vervaardigd. De batterij en motor zijn mooi ingewerkt zodat je één geheel krijgt. De motor en batterij zijn beiden goed afgeschermd zodat je met de levo geen schrik moet hebben van water.

Als we toponderdelen zeggen denken we direct de aan SRAM XX1 groepset. Deze 11-speed groepset maakt schakelen nog vlotter en preciezer. 

Als je met al die power onderweg bent heb je natuurlijk goed remmen nodig. SRAM heeft hiervoor het perfecte materiaal. De SRAM Guide RS Carbon remmen zorgen voor een lichter gewicht maar een ongelofelijke remkracht. Vooraan is een remschijf van 200mm gemonteerd terwijl er achteraan een schijf van 180mm zit.
Aan remkracht geen gebrek!

De motor die in dit pareltje zit is van Brose. Deze heeft een ongelofelijk koppel van 90nm. Dit maakt elke helling vals plat! 

  • E-bikes
  • Mountainbike
  • Specialized