anchor-downarrow-downarrow-rightbelbreadcrumbcartcheckclosedropdownfacebookhamburger-closehamburger.svginfoinstagramklantenservicemail-solidicon:mailmapmoneyno-stockpartnersphoneplayquestionicon:closesearchspinner-downspinner-upstarstocktimetriangle-rightuseryoutubezoom

Schijfremmen zien we momenteel niet in het profpeleton. Toch maakt dit een forse opmars. Bekijk hier een fantastische S-Works Tarmac Disc!

De basis voor deze fiets is het S-Works Tarmac frame van Etixx-Quickstep. De combinatie van mat zwart, blinkend zwart en witte accenten maken dit frame een streling voor het oog.

Voor de afmontage van deze kader is gekozen voor de Shimano Ultegra DI2 groep. Deze elektronische groep zorgt voor keer op keer vloeiende schakelbewegingen. 
Vooraan zien we Ultegra crank met DI2 voorderailleur. Deze derailleur past zich automatisch aan afhankelijk van de kettinglijn. Hierdoor behoren schuurgeluiden definitief tot het verleden!
Voor de kettingbladen is er gekozen voor een 52-36.

Achteraan zien we de DI2 achterderailleur met lange kooi. Deze maakt het mogelijk om cassettes te monteren tot 32 tanden. De cassette die we hier zien gaat van 12 naat 25 tanden. Deze is speciaal bedoeld voor onze vlakke wegen.

Deze twee derailleur worden aangestuurd door de Ultegra DI2 Shifters. De shifters zijn iets groter dan hun mechanische variant. Dit hebben ze te danken aan hun oliereservoir. Toch liggen deze shifters zeer goed in de hand. 

Het grote voordeel van hydraulische remmen is dat je weinig kracht nodig hebt om te remmen. Zowel voor- als achteraan is er een remschijf van 140mm gemonteerd. Hierdoor kan je in alle vertrouwen de afdalingen aanpakken!

Om al dit geweld deftig op het asfalt te houden is er gekozen voor het D38 Carbon Disc wielset van 9th wave. De wielhoogte van 38mm maakt deze fiets helemaal af! Het gewicht van zo'n disc wielset komt op 1632 gram. 
Als rubber is er, hoe kan het ook anders, gekozen voor de S-Works Turbo. Dit is gewoon dé beste band en is een perfect duo met de stijve carbonnen 9th wave wielen.

Om het comfort van de rijder te vergroten heeft de klant gekozen voor de nieuwe Romin Evo zadel. Perfecte combinatie van looks en comfort!

  • Race
  • Specialized