anchor-downarrow-downarrow-rightbelbreadcrumbcartcheckclosedropdownfacebookhamburger-closehamburger.svginfoinstagramklantenservicemail-solidicon:mailmapmoneyno-stockpartnersphoneplayquestionicon:closesearchspinner-downspinner-upstarstocktimetriangle-rightuseryoutubezoom

De Tarmac Expert Disc is net als de S-Works modellen opgebouwd aan de hand van het Rider-First Engineered™ ontwerp. Door elk frame afzonderlijk te ontwerpen, beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde klim- en daalprestaties die je van een Tarmac mag verwachten.

Wij hebben alweer zo'n tarmac mogen leveren! En wat een kleur!

Bij het openen van de transportverpakking waren we allemaal verrast. In de positieve zin! De kleur is een echte eye-catcher! Dit samen met de fantastische afmontage maakt van deze Tarmac het ultieme wegmachien!

De kleur van deze Tarmac is moeilijk vast te leggen op foto. In combinatie met de zwarte decals en zwarte wielen is dit een echte beauty!

Deze versie is afgemonteerd met de carbonnen SL-K Light crank van FSA. De standaard vertanding is 52/36. Met een gewicht van 619g is deze crank bij de lichtere op de markt.

Achteraan vinden we Shimano Ultegra 11-speed derailleur terug. Deze is uitgerust met een korte kooi. Daarom is de 11-28 cassette de grootst mogelijke vertanding mogelijk.

Deze fiets is afgemonteerd met schijfremmen. Dit komt meer en meer in bij de koersfietsen. Het geeft een zeker vertrouwen bij het afdalen. Het remvermogen in natte omstandigheden is beter dan de velgremmen. De Shimano shifters zijn voorzien van een reservoir waar de hydraulische vloeistof zit. Toch liggen deze shifters uiterst ergonomisch in de hand.

Het nieuwe Tarmac frame kan je herkennen aan het nieuwe lettertype waarin het woord "tarmac" op het frame staat. 

De wielen zijn niet standaard bij deze fiets. De klant heeft gekozen voor de carbonnen wielen van 9th Wave. Ze combineren een laag gewicht met een relatief zachte prijs. Deze wielen zijn 5cm hoog. Dit geeft de fiets direct een aparte look! Je kan ze HIER bekijken in onze Webshop!

Zeg nu zelf, een streling voor het oog!

  • Race
  • Specialized