anchor-downarrow-downarrow-rightbelbreadcrumbcartcheckclosedropdownfacebookhamburger-closehamburger.svginfoinstagramklantenservicemail-solidicon:mailmapmoneyno-stockpartnersphoneplayquestionicon:closesearchspinner-downspinner-upstarstocktimetriangle-rightuseryoutubezoom

Specialized Tarmac Torch

Specialized heeft voor de Olympische Spelen 2016 een speciale "Torch" collectie uitgebracht. Deze bestaat uit een aantal accessoires (kledij, helm, schoenen...) maar ook enkele fietsen. Zo is er de Epic FSR en de Tarmac. De Tarmac Torch kan je bezichtigen in onze winkel in Herentals.

Wat deze fiets echt uniek maakt is de laklaag. Deze is zo ontworpen dat ze van kleur verandert afhankelijk van de temperatuur. Zo is deze kader felorange onder 22 graden. Boven de 22 graden wordt dit frame kanariegeel! 

Wij hebben het frame afgemonteerd met de topgroep van SRAM. De nieuwe SRAM Red 22 Etap groep is het neusje van de zalm. Door de draadloze technologie is het toch mogelijk om razendsnel te schakelen naar een versnelling die voor jou ideaal is! 
De voor-en achterderailleur zijn voorzien van oplaadbare batterijen. In de shifters zitten knoopsbatterijen die draadloos verbinding maken met de voor- en achterderailleur.

De voorderailleur schakelt de ketting tussen 52-36 combinatie van de crank.

De achterderailleur zorgt voor razendsnelle schakelactie over de 11-28 cassette. 

Dit wapen is afgemonteerd met de nieuwste wielen van Roval, de CLX32. Dit carbonnen wielsetje is een serieus staaltje technologie. Ze zijn ontworpen in de windtunnel van Specialized. Zo zijn dit de meest aerodynamische wielen op de markt! Met de hoogwaardig keramisch gelagerde naven zijn dit de wielen die in deze fiets moeten staan!

Deze wielen zijn uiteraard niets zonder het juiste rubber. We vonden de S-Works Turbo Cotton banden hier perfect in staan. Ze geven de beste grip in de alle omstandigheden.

Deze fiets staat uiteraard te koop voor 8299 euro! Wil je de fiets komen bezichtigen? Dat kan! Kom gerust een kijkje nemen in onze winkel in Herentals.

  • Race
  • Specialized