anchor-downarrow-downarrow-rightbelbreadcrumbcartcheckclosedropdownfacebookhamburger-closehamburger.svginfoinstagramklantenservicemail-solidicon:mailmapmoneyno-stockpartnersphoneplayquestionicon:closesearchspinner-downspinner-upstarstocktimetriangle-rightuseryoutubezoom

Specialized Turbo S

De Turbo S is de high speed pedelec van Specialized. Met zijn krachtige motor biedt hij op elk moment de juiste ondersteuning. Deze ondersteuning blijft aanwezig tot je 45km/u aantikt.
Onderstaande Turbo S hebben we volledig naar de wensen van de klant omgebouwd zoals een racefiets.

Om de aanpassingen aan deze Turbo S door te voeren moesten we de originele fiets volledig strippen. Om deze e-bike er te laten uitzien als een racefiets moet er uiteraard een krom stuur gemonteerd worden. De display moesten we dan ook een nieuwe plaats geven. Hiervoor hebben we een speciale beugel ontwikkeld waardoor deze voor het stuur komt. Zo is alle informatie goed zichtbaar voor de rijder.

Een racestuur betekent uiteraard dat ook de shifters vervangen moeten worden. De Turbo S is uitgerust met hydraulische schijfremmen. Daardoor is er gekozen voor de hydraulische shifters van shimano. 

Standaard is de Turbo S voorzien van een enkel kettingblad vooraan. In deze fiets is er gekozen voor de Sram Rival crank met een kettingblad met 50 tanden.

Achteraan heeft de klant gekozen voor de Shimano Ultegra derailleur. Deze werkt perfect in combinatie met de hydraulische shifters. De derailleur is uitgerust met een lange kooi zodat er een cassette kan gemonteerd worden met maximaal 32 tanden.

De Turbo S is helaas niet meer verkrijgbaar maar wordt vanaf maar 2017 vervangen door de nieuwe Vado. Meer informatie over de Vado kan je HIER terugvinden.

  • E-bikes
  • Specialized