anchor-downarrow-downarrow-rightbelbreadcrumbcartcheckclosedropdownfacebookhamburger-closehamburger.svginfoinstagramklantenservicemail-solidicon:mailmapmoneyno-stockpartnersphoneplayquestionicon:closesearchspinner-downspinner-upstarstocktimetriangle-rightuseryoutubezoom

Specialized Vado Expert

De welgekende Turbo S e-bike van Specialized wordt dit jaar nog even doorgeleverd zolang de voorraad strekt.De opvolger ziet er veelbelovende uit. Bekijk hier de Specialized Vado.

De Specialized Vado is de nieuwe elektrische city bike van Specialized.

De Vado is verkrijgbaar in zowel het mannenframe, met hoge bovenbuis, als een Step Through (lage opstap) zodat deze ook voor de dames makkelijker wordt.
De motor in deze fiets is dezelfde als die van de Turbo Levo. Hij is van het merk Brose. Dit is momenteel de lichtste en met zijn 90Nm de krachtigste motor op de markt. Uiteraard heeft deze motor een andere tuning ondergaan zodat deze optimaal presteert in de stad. 

Verder zijn er drie modellen beschikbaar: Vado, Vado Comp en Vado Expert. Bij elk model heb je de keuze voor een normaal frame of Step Through. De batterij van de Vado en Vado Comp heeft een capaciteit van 504Wh. Het Expert model is voorzien van de zwaardere 604Wh. Met deze batterij zou je vlot meer dan 100km moeten kunnen fietsen. 

Alle modellen kan je bekijken in onze shop onder de categorie 'E-bikes'.

Hieronder kan je enkele foto's vinden van de echte Vado!

  • E-bikes
  • Nieuws
  • Specialized