anchor-downarrow-downarrow-rightbelbreadcrumbcartcheckclosedropdownfacebookhamburger-closehamburger.svginfoinstagramklantenservicemail-solidicon:mailmapmoneyno-stockpartnersphoneplayquestionicon:closesearchspinner-downspinner-upstarstocktimetriangle-rightuseryoutubezoom

De laatste aanwinst in ons E-bike gamma. Een zuiver raspaardje wat betreft de speedpedelecs. Superkrachtige motoren en grote batterijen. Dit resulteert in km's rijplezier van de bovenste plank. Testen is kopen, je bent verwittigd!!! Stromer is de referentie op gebied van woon-werk verkeer fietsen, vanwege de krachtige motor en grote batterijen.

De Specialized E-bikes staan voor sportiviteit. De Turbo Vado is een model dat een maatstaf is voor de elektrische citybikes. Hiervan is ook een high speed model verkrijgbaar, de Vado 5.0 en 6.0 Deze biedt ondersteuning tot 45km/u.
Nieuw vanaf 2016 is de Specialized Levo. Een elektrische mountainbike met een extreem krachtige motor weggewerkt in een fantastisch geheel. Voor 2018 is de como erbij gekomen deze fiets bied het meeste comfort. En heeft het meeste weg van de door ons gekende Stadsfiets modellen.
Twijfel niet om ze te komen ontdekken bij Bike-inn!

Flyer E-bikes

Flyer is een zwitsers E-bike merk en staat aan de top van de E-bike wereld. Flyer ontwikkelt samen met Panasonic hun motoren. Dit maakt dat alles optimaal samenwerkt. 
Ze leveren kwalitatieve fietsen met ongekende garantie van 10 jaar op hun frame. Bij Flyer kan je terecht voor zowel een sportieve als comfortabele E-bike. Vanaf 2018 komt Flyer ook met een geheel nieuwe High Speed reeks. Deze fietsen ondersteunen tot 45km/u!

Dutch ID E-bikes

Dit Nederlandse merk is een vaste waarde in de E-bike wereld. Dutch ID is gekend voor hun sterke prijs/kwaliteit verhouding. Dutch ID maakt zowel gebruik van het Bosch systeem als het nieuwe Shimano Steps systeem. Beide staan garant voor een vlotte ondersteuning.