anchor-downarrow-downarrow-rightbelbreadcrumbcartcheckclosedropdownfacebookhamburger-closehamburger.svginfoinstagramklantenservicemail-solidicon:mailmapmoneyno-stockpartnersphoneplayquestionicon:closesearchspinner-downspinner-upstarstocktimetriangle-rightuseryoutubezoom
Flyer E-bikes

Flyer is een zwitsers E-bike merk en staat aan de top van de E-bike wereld. Flyer ontwikkelt samen met Panasonic hun motoren. Dit maakt dat alles optimaal samenwerkt. 
Ze leveren kwalitatieve fietsen met ongekende garantie van 10 jaar op hun frame. Bij Flyer kan je terecht voor zowel een sportieve als comfortabele E-bike. Vanaf 2016 komt Flyer ook met een geheel nieuwe High Speed reeks. Deze fietsen ondersteunen tot 45km/u!

Dutch ID E-bikes

Dit Nederlandse merk is een vaste waarde in de E-bike wereld. Dutch ID is gekend voor hun sterke prijs/kwaliteit verhouding. Dutch ID maakt zowel gebruik van het Bosch systeem als het nieuwe Shimano Steps systeem. Beide staan garant voor een vlotte ondersteuning.

De Specialized E-bikes staan voor sportiviteit. De Turbo is een model dat een maatstaf is voor de elektrische citybikes. Hiervan is ook een high speed model verkrijgbaar, de Turbo S. Deze biedt ondersteuning tot 45km/u.
Nieuw vanaf 2016 is de Specialized Levo. Een elektrische mountainbike met een extreem krachtige motor weggewerkt in een fantastisch geheel.
Twijfel niet om hem te komen ontdekken bij Bike-inn!

KTM E-bikes

KTM is sinds begin 2016 bij Bike-inn te verkrijgen. Mede door het zeer uitgebreide E-bike gamma hebben we dit merk erbij genomen. Van comfortabele stadsfietsen naar fully mountainbikes tot high end racefietsen zijn bij KTM te verkrijgen. Kom zeker eens langs om deze interessante fietsen te bekijken!