anchor-downarrow-downarrow-rightbelbreadcrumbcartcheckclosedropdownfacebookhamburger-closehamburger.svginfoinstagramklantenservicemail-solidicon:mailmapmoneyno-stockpartnersphoneplayquestionicon:closesearchspinner-downspinner-upstarstocktimetriangle-rightuseryoutubezoom

Wie of wat is Bike-inn.be?
Bike-inn.be heeft met 2 fysieke winkels. Dit zijn beide Specialized Elite Stores. In onze winkel in Herentals en Heusden Zolder kan je steeds terecht voor meer info en antwoorden op al uw vragen.
In onze webshop kan je 24u op 24u terecht voor de meeste producten aan de scherpste prijzen.

Wat als ik het product dat ik zoek niet vind?
Momenteel is er een beperkt gamma van producten dat je via onze webshop kan kopen. Stapsgewijs worden hier meer producten aan toegevoegd. Je mag je vraag steeds stellen via mail of telefonisch. Wij doen ons best om u zo goed mogelijk verder te helpen.

Ontvang ik een bevestiging van mijn bestelling?
Ja, via mail ontvang je een bevestiging van je bestelling.

Moet ik altijd een account aanmaken om een bestelling te plaatsen?
Nee, het is ook mogelijk om zonder een account aan te maken af te rekenen. Let wel op, wanneer je een account aanmaakt, blijf je uiteraard op de hoogte van al onze aanbiedingen en promoties!

Ontvang ik een factuur?
Na elke bestelling ontvang je een factuur. Deze factuur wordt digitaal via mail doorgestuurd. 

Is het veilig om via Bike-inn.be te betalen?
Tijdens het het bestelproces maakt Bike-inn.be gebruik van een beveiligde SSL internetverbinding. De SSL software zorgt ervoor dat de betalingsinformatie versleuteld over het internet wordt verstuurd. Je herkent de veilige verbinding aan de groen gekleurde browserbalk en het slotje rechts bovenin naast de browserbalk. Daarom is het dus veilig om via onze webshop te betalen.

Waar kan ik mijn bestelling laten leveren?
Je kan er voor kiezen om je bestelling zelf af te halen in één van onze winkels. We kunnen ook je bestelling aan huis laten leveren. Bike-inn.be werkt samen met B-post. We streven er naar je bestelling de volgende dag aan huis te laten leveren. Meer info kan je altijd vinden bij onze algemene voorwaarden

Wat zijn de leveringskosten?
In Belgie: Bij een bestelling onder 100 euro wordt er 6,05 euro verzendingskosten aangerekend. Vanaf 100 euro zijn er geen verzendingskosten.
In buitenland: Bij een bestelling onder 150 euro wordt er 6,05 euro verzendingskosten aangerekend. Vanaf 150euro zijn er geen verzendingskosten.