anchor-downarrow-downarrow-rightbelbreadcrumbcartcheckclosedropdownfacebookhamburger-closehamburger.svginfoinstagramklantenservicemail-solidicon:mailmapmoneyno-stockpartnersphoneplayquestionicon:closesearchspinner-downspinner-upstarstocktimetriangle-rightuseryoutubezoom

Bike-inn heeft momenteel 2 fysieke winkels. Dit zijn allebei Specialized Elite Stores van het hoogste niveau! Bij ons kan je terecht voor een professionele uitleg en de beste service.

Sinds 2016 is Bike-inn ook officiële dealer van KTM fietsen. Dit oostenrijks merk heeft vooral een uitgebreid E-bike gamma maar uiteraard ook prachtige mountainbikes en koersfietsen.

Verder zijn wij gespecialiseerd in E-bikes. Ons aanbod bestaat uit de Zwitserse Flyer E-bikes en het nederlandse merk Dutch ID. Twee topmerken die hun degelijkheid al meer dan bewezen hebben. Wij staan u bij tijdens de aankoop van uw nieuwe elektrische fiets. Onze ervaren en geschoolde techniekers zorgen ervoor dat uw E-bike perfect onderhouden wordt. Wist u dat wij zelfs E-bike testfietsen hebben klaarstaan? Dit om u zo goed mogelijk te begeleiden naar de aankoop van uw E-bike.

Kom gerust langs en ervaar zélf uw Bike-inn winkelbeleving!

Bike-inn Herentals

Oorspronkelijk begonnen als MTB Rudi, mountainbikepionier in de jaren negentig. Sinds 2010 overgenomen door Dirk en omgedoopt tot het huidige Bike-Inn.
Bike-inn is al 6 jaar een vaste waarde in het Herentalse straatbeeld. Sinds 3 jaar zijn wij gevestigd op de Herenthoutseweg 177.
Onze winkel beschikt over verschillende verdiepingen waar je als fietsfanaat je hart kan ophalen!
Meer info over onze winkels kan je vinden bij Winkels en Openingsuren.

Een jaar na de start van Bike-inn Herentals is Jan erbij gekomen. Hij heeft het mee mogelijk gemaakt om Bike-inn Zolder op te starten. De winkel in Zolder werd al snel te klein. Daarom verhuisde Jan samen met Rob naar de overkant van de straat (Meylandtlaan 108). Hier heeft hij nu een ruime winkel waar je al onze merken kan bewonderen.
Meer info over onze winkels kan je vinden bij Winkels en Openingsuren.

Bike-inn Zolder