Isaac Element

Als je op zoek bent naar een echte race gerichte koersfiets moet je zeker deze Isaac Element gezien hebben! Wij hebben alvast het neusje van de zalm in onze winkel in Herentals staan. 

Isaac Element

De basis van deze fiets is uiteraard het lichte Element frame van Isaac. Het frame heeft een pluimgewicht van slechts 750 gram! Deze kleur is gedoopt tot "Granite Grey". Wat ons betreft een tijdloos frame dat zeker futureproof is! De dropped chainstays zorgen voor een stijver geheel. Dit is een echt raceframe!

Isaac Element Isaac Element

Zoals we al zeiden is dit het neusje van de zalm. Hierbij kan uiteraard de topgroep van Shimano niet ontbreken. Deze Element is afgemonteerd met de Shimano Dura-ace DI2 R9150 groepset. Achteraan heb je 12 versnellingen tot je beschikking met behulp van een 11-30 cassette. Vooraan zorgt de derailleur voor een soepele overgang van het 50t tandblad naar het binnenste 34t tandblad. Hiermee ben je uitgerust voor zowel de snelle vlakke ritten als de langere beklimmingen.

Isaac Element Isaac Element

De wielset in deze fiets is van Fore. Hun Fore Five carbon wielset zorgt voor een lichte maar toch aero upgrade. Deze velgen zijn iets breder waardoor de band goed vorm krijgt. De ideale bandbreedt voor deze velg is 28mm. Wil je toch dat tikkeltje extra comfort kan je altijd opteren voor een 30mm brede band. 

De velg is gespaakt rond een DT350 naaf. De vernieuwde DT350 naaf is uitgerust met het ratchet 36 SL systeem van DT-Swiss waardoor de krachten beter verdeeld zijn.
De wielset is opgebouw met de Sapim Aero CX spaken. Deze spaken zijn sterk, betrouwbaar en hebben daarenboven een aerodynamisch profiel.

Isaac Element Isaac Element

De overige onderdelen zijn van Isaac zelf. Zo is de cockpit van deze fiets afgewerkt met het carbonnen aero stuur van Isaac. Met de geïntegreerde kabels zorgt deze cockpit voor een heel nette setup. De zadelpen lichte zadelpen is eveneens van carbon en heeft een diameter van 27,2mm. Deze zorgt mede voor comfort tijdens de ritten. 
Het zitvlak rust op een lichte zadel van Isaac. Deze is tevens een goede compromis tussen gewicht en comfort.

Isaac Element

De Isaac Element kan je zelf helemaal op maat configureren. SRAM of Shimano, aluminium of carbonnen wielen, je kan het allemaal zelf kiezen! 

Kom langs in één van onze winkels om ze te bekijken en we helpen je graag verder om jouw Isaac samen te stellen!

Brand Identity + Webdesign & Development by Noshinto