Bij Bike-Inn kan je zowel mechanische fietsen als elektrische fietsen in leasing aankopen. Bereken de leaseprijs van je fiets meteen door het formulier in te vullen. Je kent in één oogopslag de maandelijkse aflossing van je favoriete fiets.
 

Leasing formulier invullen

Correcte leasingprijs

Doordat Bike-Inn de leasing rechtstreeks aanbiedt, geniet je van de laagste leaseprijs. 
 

Duurzame relatie

Doordat je een leasing aangaat bij de bron van de fiets, geniet je van een optimale dienstverlening. 

Digitaal en transparant aanvraagsysteem

Je kan de leaseprijs meteen berekenen.

Leasemaatschappijen waarmee we samenwerken

Veelgestelde Vragen

De restwaarde is de waarde van de fiets na de leaseperiode. De restwaarde bedraagt 16% van de adviesprijs van de fiets. De klant heeft de keuze om de fiets te leasen met of zonder restwaarde op het einde van de leaseperiode. Bij keuze voor de restwaarde, wordt de leaseprijs verlaagd met de restwaarde. Hierdoor daalt de kostprijs van de leasing en bijgevolg de maandelijkse aflossing. Anderzijds blijft de fiets - ook na de leaseperiode - eigendom van de leasinggever Bike-Inn. Na de periode van leasing kan de klant de fiets aan Bike-Inn laten of de fiets overnemen tegen betaling van de restwaarde.

Bike-Inn kiest voor een leaseperiode van 3 jaar. Tijdens deze periode betaalt de klant een maandelijkse aflossing voor het gebruik van de fiets. Tijdens de leaseperiode blijft Bike-Inn de wettige eigenaar van de fiets. Bij een leasing zonder restwaarde, wordt de klant na de leaseperiode automatisch eigenaar van de fiets. Bij een leasing met restwaarde kan de klant de fiets aankopen tegen betaling van de restwaarde.

De omnium verzekering is verplicht bij het leasen van een fiets. De verzekering dekt tegen diefstal, verlies en materiële schade. Een omniumverzekering dekt schade aan de fiets. Logischerwijze dekt de omniumverzekering niet het onderhoudsbudget. Bike-Inn werkt samen met een erkend verzekeraar voor de verzekering van de fiets in leasing.

De garantieperiode bij de aankoop van een fiets is twee jaar. Dit geldt ook bij de leasing van een fiets. Bike-Inn biedt vrijblijvend en optioneel een bijkomende verzekering voor het derde levensjaar van de fiets. Hiervoor werken we samen met een erkend verzekeraar Safebike.

Brand Identity + Webdesign & Development by Noshinto